Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przypal Za Przekrety

Sobolator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

Sytuacja jest taka: umowilem sie z kolesiem na gg ,nie zadnym allegro ani zadnym innym serwisie,ze sprzedam mu yangi za pln.

koles przelal pieniadze na moje konto ktore mu podalem.Poza numerem mojego konta nie ma doslownie nic,nawet dane osobowe podalem falszywe.

Czy grozi mi jakis przypal? a i te pieniadze to 33 zl

Opublikowano

No grozi ci wyłudziłeś pieniądze.Zapewne dałeś mu słowo ja na tamtego miejscu zgłosił bym na Policje a by do ciebie doszli po IP ^^

@Edit: nie? acha raport reklamujesz jakąś grę pzdr

@Sobolator Hmmm po prostu pokażę acha i mogą dojść do ciebie jeszcze przez numer konta bankowego ;p

Opublikowano

No grozi ci wyłudziłeś pieniądze.Zapewne dałeś mu słowo ja na tamtego miejscu zgłosił bym na Policje a by do ciebie doszli po IP ^^

jeszcze powiedz jak niby udowodni ze nie dalem mu danego itemka w grze?

Opublikowano

ale zaraz,zaraz... ja sie pytam czy cos mi grozi CZY mze mi to udowodnic?

przeciez rownie dobrze moglem mu dac te yangi,a zglosilby mnie na policje ze nie dalem

wiec?

Opublikowano

GF nie pozwala na handel przedmiotami w grze, wiec w logach nie sprawdzą- problem kasy zostaje rozwiązany

Podanie fałszywych danych-tu jest problem za, który może nie byc ciekawie

Opublikowano

ale wy dalej nie rozumiecie o co chodzi...

ja sie pytam czy moze mi to jakos udowodnic,bo jak nawet dojdzie do mnie to wpierdol dostanie pod blokiem i na tym sie skonczy ;P

czy moze mi to udowodnic na policji ze nie dalem mu kasy?

Opublikowano

Hmm... mogą admini w logach sprawdzić, czy handel był przeprowadzony

P.S

Uważam że zachowałeś się chamsko, jesteś złodziejem - to nie jest forum dla ciebie!

napiskx.png
Opublikowano

@ up nie mogą jeszcze go zbanują za to bo gf nie pozwala na handel yangami

jak ci nie pasi to nie jest to forum właśnie dla ciebie

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Hmm... mogą admini w logach sprawdzić, czy handel był przeprowadzony

P.S

Uważam że zachowałeś się chamsko, jesteś złodziejem - to nie jest forum dla ciebie!

nie ty bedziesz osadzal dla kogo jest to forum,nie podoba sie to wypad.

A i twoja opinia w tym temacie jest znikoma wiec sie nie udzielaj

Opublikowano

zal mi ciebie ziomek jestes jakims jebanym leserem ktory okrada za 33zl ja chetnie bym ci dal 35zl nawet i ci wpierdolil taka cena za wpierdolenie takiemu lamusowi to nic... a ty bys mial oo na EM2 zal mi cie

Opublikowano

Za wyłudzenie pieniędzy i podanie fałszywych danych przy transakcji grozi ci nawet więzienie choć w tym przypadku jak cie dorwą to zapłacisz tyle, że więcej niż te śmieszne 33zł

A GF jak chce to sprawdzi czy do handlu doszło po logach w których jest dosłownie wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...